lauantai 23. maaliskuuta 2013

Wicked witch of Easter

Tänään käytiin Ideaparkin tasauspäivillä, mutta tällä kertaa ei mukaan lähtenyt mitään. Suosittelen kuitenkin käymään, jos tykkää alelaatikoiden penkomisesta, ihmispaljoudesta ja paljosta kävelystä. Keskusaukiolla kannattaa poiketa, koska siellä on mm. Onlyn, Vilan ja Veromodan tasausale, jossa paljon tuotteita muutamilla euroilla. 

Kävimme myös yläkerran Maskussa, koska minulla on sohvakuume. Tosiaan haluan hirveästi vaalean harmaan divaanisohvan. Luulisi, että sellaisen löytäisi helposti, koska kukaan joka on käynyt missään kalusteliikkeessä, on nähnyt miljoona tälläistä sohvaa. Oikeasti se ei ole ollenkaan niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Tahtoisin sohvaan vuode mahdollisuuden tai edes säilytystilan, lisäksi sen tarvitsisi olla pehmeä, niin että sohvaan uppoaa ihanasti. Nojan tahtoisin olevan korkea, koska en pidä siitä, että noja "loppuu kesken" ja tärkein on tietenkin hinta. Tottakai saisin täydellisen sohvan jollain 2000e, mutta harmi vain kun en ole miljonääri. En tiedä olenko kertonut, mutta minulla on ihan hirveän kallis maku. En niinkään välitä ovatko vaatteet / kengät merkkituotteita, mutta jostain syystä aina se täydellinen ja ihanin tuote sattuu olemaan se kaupan kallein. 

Hihiii, huomenna tulee virpojat! Ihanaa nähdä pikkunoitia. Itse rakastan kaikkia naamiaisjuttuja ja toivoisinkin, että Suomessa mm. Halloween olisi isompi juttu, johon useammat ihmiset osallistuisivat ja pukeutuisivat mitä pelottavimpiin asuihin. Onko täällä muita jotka tykkäävät pukeutumisleikeistä? 

Tässä vielä kuva lahjaksi saamastani naamarista, joka on ehkä pelottavin ikinä :D

Pelottava Matti Nykänen-naamari

xoxo Style Sisters

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti