tiistai 19. maaliskuuta 2013

Treasures from flea market

Kävimme tänään Radio kirppiksellä, joka on kirpputorien Chanel. Radio on aika iso kirpputori, joten tavaraa on paljon ja aikaa kuluu kun penkoo kaikki pöydät läpikotaisin. Usein kirpparilla on pöytiä, jotka eivät näytä mielenkiintoiselta, mutta me tykkäämme penkoa nekin läpi. Näistä pöydistä saattaa löytää todellisia löytöjä, koska muut eivät ole viitsineet käydä pöytää läpi. Kirppareilta löytää varsinkin hyviä koruja sekä kankaita ja kannattaa miettiä myös niin, että voiko niistä muokata jotain mistä itse tykkäät. DIY kokeilut kannattaakin juuri aloittaa koruista, pannoista tai vanhoista kengistä. Tulemme näyttämään myöhemmin koru ja vaatemodauksia.


No tänään kuitenkin mukaamme lähti kaksi biletoppia. Tämä musta ihanuus, joka sopii melkeinpä joka paikkaan, jokaiselle muodolle ja jokaisen kengäparin ja laukun kanssa. Me valitsisimme tämän mekon kanssa mustat avokkaat, hopeisen pikkulaukun ja koruja tuomaan väriä. 
Hopeamusta biletoppi

Toinen löytömme oli leopardikuvioinen toppi joka sopii paremmin tanssilattialle. Parhaiten tämän villin topin kanssa sopisi mustat farkut (esim. juuri ostamamme Pieces:ksen farkkulegginssit) nilkkurit tai saapikkaat sekä musta tai leopardikuvioinen laukku.
Leopardikuvioinen toppi


Ruvetkaa lukijaksemme niin saatte paljon lisää hyviä vinkkejä ja postauksia KENGISTÄ ja huomenna tulee ihka ensimmäinen sisustus postaus jossa on pikkurahalla tyyliä ja muutosta joka kotiin kannattaa siis  lukea.

xoxo Style Sisters

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti