sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Black pants and pink VIP-cards

Lähdimme lauantaina vapaapäivän kunniaksi ikkunashoppaamaan Ideaparkkiin. Meillähän tämä ei ikinä jää vain katseluun ja mukaan lähtikin mm. mustat farkkulegginsit Piecessiltä ja maksoivat vain 12,95. Mielestäni jokaisella pitäisi olla edes yhdet mustat basic-farkut. Legginsit on siitä hyvät, että farkut löystyvät niin nopeasti, mutta nämä pitävät muodon ja kiinteyden. Samalla päätettiin hankkia Doriksen VIP-kortit, joilla saa superhyviä tarjouksia ja etuja. Doris on samassa tilassa lastenvaateliike Anton & Ninan kanssa ja jää helposti huomaamatta, mutta ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Liikkestä saa mm. Vilan ja Vero Modan ihania vaatteita, mutta myös bleisereitä toimistotöihin. 

VIP-kortit Dorikseen

Olen haaveillut, että uskaltaisin kokeilla hiuksiini vaaleanpunaista liukuväriä, mutta nyt ei tarvitse, koska löysimme Glitteristä ihania tekohiussuikaleita hintaan 3,80. Tänään olen kokopäivän fiilistellyt kuinka ihana keksintö tämä on. Hiukset ovat minulle tärkeät ja punnitsen aina pitkään ennen kuin uskallan tehdä mitään radikaalia muutosta. Aiemmin olen käyttänyt blondeja clip-on hiuslisäkkeitä  ja ne ovat superkäteviä kun haluaa lisää pituutta tai paksuutta ja nyt tietenkin väriä nopeasti. Tein itselleni sivuletin ja voin sanoa, että pinkkilisäke tekee normaaliin lettiin vaikutuksen. 


Lasit: Prestige / Paita: Vila / Hius: Glitter

Jos ja tietenkin kun haluatte kuulla lisää vaatteista, KENGISTÄ ja sisustuksesta seuraa meitä. Aloittelemme vasta bloggaamista ja meillä on paljon opittavaa, joten kaikki palaute on enemmän kuin tervetullutta!

xoxo Style Sisters

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti